Але я не можу погодитись з тим, що всі названі приводи нападу - суто відмазочні.
Вони запаралелені в різних площинах.
Для рф-ії імідж і статусність через "величність" історії і походження надважливі.
Звичайно, політика - шоу за лаштунками, проте рф-ія це рівень гопника з обрізом і величезними амбіціями, безпідставними. Все має значення, на різних рівнях для різної аудиторії - різні за модальністю хотєлки. Навіть, астрологічно видні зав"язки космограм на карту України.
Хоча, якщо то правда про 1950, то ..
скоморох
математик сумного вигляду
7 октября 2022 (23:24)
Але ЗАРАЗ Ви бачитесь САМЕ так, як написала.
Працюйте над Собою в цьому напрямку! Бажаю всього Найкращого
Дякую. Але ж... напрямок?.. Чи можна переробити старого корча на тацю для глінтвейну?
Все одно, питань буде чимало. Не те, щоб ліньки, або що... Але ж роки висять на мені, не залишити, не продати (Висоцький), через оте, власне, й порозуміння з дітьми в мене слабке. Вони не дурні, не ледачі, але ж вони - молодші й жвавіші. Моє скиглення їм по-під хрін. Треба навпаки підлаштовуватись під них, а не чекати, коли вони прийдуть до мене перед смертю зі склянкою води... Бо, може, мені й не хотітиметься пити...
( Dedicated to my disciples, I never had... )
le-s
7 октября 2022 (23:32)
Ле-с, я права? ))
Щодо стометрівки
Я не знаю або не пам"ятаю карту Скомороха.
Скоморох
Я лиш можу припустити, що тут на окулусі просто відсутні рівні за досвідом, інтересами співрозмовники, не ваша пісочниця. Я права?
Можливо, не відсутні, а так само як ви - небагатослівні.
Від цього, можливо, і враження комунікативного дозування.
inhobbock
7 октября 2022 (23:36)
Vodoleyka, и ещё одни друзья вчера утром сказали, что собирают вещи после взрывов, а сейчас уже в новой квартире за 600 км будут отдыхать, все само собой очень "легко" для них сложилось. Как пазл, и квартира нашлась и именно в нужный момент
Сказали спасибо: 1
inhobbock
7 октября 2022 (23:45)
Скоморох, проблема в разном возрасте, это реальная проблема: суть одна, чувства одни и те же, а описание отличаются. Поэтому не все понимают. Я по тексту могу возраст определять, единственное с vodoleyka ошиблась, думала что моложе.
Натлия, а что именно не знали о месторождении газа в Черном море, требуемые проценты или что Янукович из-за этого курс сменил?
Выразили несогласие: 1
скоморох
7 октября 2022 (23:45)
Я не знаю або не пам"ятаю карту Скомороха.
А Ви й не можете її пам"ятати, бо її не існує.
Вірніше, вона є, але за неї ніхто не зна . Навіть того населенного пункту, де мені пощастило народитися, на мапі вже не є!
скоморох
7 октября 2022 (23:49)
le-s
7 октября 2022 (23:55)
А Ви й не можете її пам"ятати, бо її не існує.
Вірніше, вона є, але за неї ніхто не зна . Навіть того населенного пункту, де мені пощастило народитися, на мапі вже не є
Я ж сказала! Цікаво
Тепер ще цікавіше.
скоморох
8 октября 2022 (00:13)
проблема в разном возрасте, это реальная проблема: суть одна, чувства одни и те же, а описание отличаются. Поэтому не все понимают.
Так описание старика... проблемнее? Или неподходящее? Не, ну, мы же не оперируем какими-то новомодными терминами. Вы не видите мой телефон, хотя он и кнопочный. Но, думаю, Вы это подозреваете... Из-за этого Ваши выводы станут иными? Нет? Тогда при чем здесь возраст? Или для Вас станут сложными кое-какие выводы? Не думаю.
У нас с детьми разница меньше 20-ти лет. Т.е. мы - почти ровесники. И мыслим почти одинаково. И проблем с пониманием никогда не было...
Меня даже зять иногда называет по-простяцки, т.е. по имени! Я и не думал обидеться. Мы ж с ним одно дело делаем. И в работе не соперничаем. Главное - чтоб в толк!
А. Тут вот может быть иная картинка... И дело, в общем-то, не в возрасте, а в стиле жизни...??? Имею ввиду профессию и иные к ней прилагающиеся.
Изменить сообщение можно только в течение часа после его создания.
Каждый участник дискуссии может поставить в теме сигнальный флажок, если по его мнению, в теме имеет место конфликт (ссора, оскорбления участников) или флуд.