Тема 40725, сообщений: 8683
Кінець рф-ії |
Автор | Сообщение |
A |
|
inhobbock |
|
A |
|
le-s |
![]() ![]() Ух! Чи є хтось з мастодонтів політики, кого не ловили б на зв"язках з кгб? Ви уявляєте, яка система далекосяжна.
Іноземні розвідагенції теж не спали. Так чому ж ми тільки й чуємо про зв"язки з кгб.. Можливо, розкривають й інші іноземні служби. Але на слуху набагато більше випадків про кгб.
Варіантів два: або іноземні служби краще шифрують своїх агентів, або московія перевершила всі уявні можливості в методах впливу. Не одними ж грошима вони "купували" політиків. |
A |
|
Крылатый Бык |
![]() ![]() Ну посмотрим, что там за арxивные материалы, был ли он кротом или агентом ————————————
А
Да …хотелось бы знать как разберутся с этим кейсом, дела то давние . Бумеранг из таких глубин прилетел Я всегда за то чтобы грязное бельишко политиков было на виду, невзирая ни на какие сроки давности… |
A |
![]() ![]() (Автоматический перевод с транслита!)
Ооо, Науседа выступил в ФБ
Все равно ждем, чего откопают журналисты. В арxивы пускают всеx, т.ч. остается ждать новостей. Слава Україні !
|
inhobbock |
![]() ![]()
Сегодня слушала это видео, нет надежд, что кто-то выделит столько своего времени, но где-то с 44 минуты есть очень важные слова о "хороших" русских. Вспомнила le-s. В моем идеальном мире россияне должны послушать и понять, почему украинцы их теперь будут ненавидить, хотя бы с 46 минуты. |
le-s |
![]() ![]() Слов"янськ. Вчорашній удар забрав життя 11 людей. Житловий будинок. Обвали. Серед них дворічна дитина. 21 людина поранена. Я блядін московитських ненавидитиму все життя. Пасивних, активних, нейтральних, хороших. Діти, родичі налаштовані так само. Всі, кого я знаю в близькому оточенні. У подруги мати в масквє. Стара карга не вірила їй навіть коли подруга з родичами сиділа під артилерійськими обстрілами в селі в Херсонській області і полями виїжджала між сучих ворожих блокпостів. |
le-s |