Тема 40725, сообщений: 8683
Кінець рф-ії |
Автор | Сообщение |
le-s |
inhobbock, Якщо вона не відрізнялась особливою проросійськістю до цього, то можливо захист? Її обійшла участь жінок з Бучі. Ось і готовність вже цілувати ноги за те, що не зґвалтували чи пристрелили.
А про інших? Що вона каже про тих, кого викрадають, катують там, ґвалтують, депортують?
В лютому, на початку, був випадок. На зупинці підійшов молодий чоловік спортивної статури зі спортивною сумкою.
Запитав з російським акцентом, як проїхати до конкретного місця. Хоча відкрити Google-мапу і увімкнути геолокацію, пошукати варіанти маршрутів для сучасної молодої людини - раз плюнути.
Відчуття, що це був не простий і не "наш" молодик, було гострим. І він був надзвичайно старанно приязним. Грамотно психологічно комунікував.
Якщо в Бучу буряти, які унітази двічі за життя бачили, вторглися, до того і наркоту вживали. То це не означає, що ворог суцільно такий. Агентура з інтелектом вищим, ніж потрібний, щоб скласти дитячу пірамідку, у них є. |
le-s |
|
Pers13 |
le-s, бачу Ви не розумієте що таке взагалі націоналізм і що таке конкретно український націоналізм. З сучасних політиків України я тільки від Дмитра Яроша чув пряму декларацію доктрини українських націоналістів. Мета українських націоналістів це: - відродження незалежної України, - захист України від ворогів, як зовнішних, так і внутрішніх; - розбудова України на принципах свободи, рівноправія і демократії. Для справжнього українського націоналіста немає значення якої ти нації, на якій мові розмовляєшь, які в тебе релігійні переконання. Має значення тільки твоє відношення до України. Якщо ти за Україну, то ти наш брат і товариш по боротьбі за Україну. Якщо ти проти України будь яким чіном, то ти наш ворог. Якщо ти займаєшь нейтральну позицію, то ми тебе не чіпаєм. Звідси і гасла українських націоналістів: Україна понад усе! Воля або смерть! Смерть ворогам! Первую тысячу лет будет тяжело, потом привыкнешь. (Р.Шекли, «Кое-что задаром»)
|
A |
Слава Україні !
|
Крылатый Бык |
|
le-s |
Перс13, Не знаю, звідки ви взяли, що змішувати націоналізм і космополітизм це логічно. Ярош так точно не думає. Навпаки, за ним ""лише номінально проукраїнська Україна"" це ще те космополітичне паскудство. |
le-s |
|
le-s |
А,
я теж наводила Таймс, як аргумент. Але не спрацювало.
Дякую за литовське посилання. Там більше інформації. На Таймс заблочена частина. |
Pers13 |
Крылатый Бык, есть разные украинские песни, на разные темы и в разном стиле. Например вот две песни на одно стихотворение Тараса Григорьевича Шевченко, но очень разное исполнение. Подчеркиваю, текст в обеих песнях одинаков.
Первую тысячу лет будет тяжело, потом привыкнешь. (Р.Шекли, «Кое-что задаром»)
|
Крылатый Бык |
Pers13 есть разные украинские песни, на разные темы и в разном стиле. —————— Да, я в курсе …в Киеве прожил 6 лет, с тех пор не равнодушен к украинским песням и музыке В них сама душа. Есть старые песни как бы пророческие , как будто заранее предвещали нынешний ужас😢Даже гимн украинский если вдуматься в смысл слов … Много много славных песен… |