Здавалося б, ну, віруєш ти в "хороших росіян" - просто будь з ними діалозі.
Але йому аж муляє - кортить завірити очевидних рашистів, склавшись в попереку,
До землі вклонившись, що він поважає їх, щоб вони, не приведи господи,
Не подумали чого зайвого.
Першою у нього при мені була дуняша.
"Надіюсь всіма фібрами душі, що ви" - сказав він - "Зараз в безпеці і в здравії". Він. дуняші.
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
скоморох
математик сумного вигляду
1 января 2023 (18:26)
Це вже вкотре скоморох лизнув рашисткам?
Ну, не знаю, а чому Вам, ЛЕ-С, до вподоби лише ненависть?
Но не можу ж я відстригти ту частину моєї історії, яка стосується лишень-бо моєї родини, де усі були...
ні, назагал щасливими ми тоді не були, але це урешті зовсім інша тема, згодні? А чи ні?
Выразили несогласие: 1
( Dedicated to my disciples, I never had... )
le-s
1 января 2023 (18:33)
натуль,
А ну-ка, що тобі твоє волинське коріння каже?
13-річний хлопець з Херсонської області у Новий рік потрапив під російські обстріли двічі: увечері 31 грудня та у перші хвилини 1 січня. Він у тяжкому стані
За словами голови обласної адміністрації Ярослава Янушевича, вперше хлопчик потрапив під обстріл, коли повертався додому із сестрою. Його у тяжкому стані доправили до лікарні, де лікарі «буквально витягли його з того світу», пише Янушевич. У перші хвилини 1 січня російські військові обстріляли лікарню, де був підліток. У палаті реанімаційного відділення, де він перебував, вибило вікна. Хлопчика евакуювали до Миколаєва.
Рашисти позбавили мою Запорізьку область 42 діб життя.
Саме стільки склали сумарно понад 1200 тривог у 2022.
Це не "42 рази тривог", чуєте, уроди?
Це сума хвилин, годин, які існувала очевидна загроза життю.
З новим роком блять наташ.
Galaxyalex
1 января 2023 (20:23)
Це вже вкотре скоморох лизнув рашисткам?
Здавалося б, ну, віруєш ти в "хороших росіян" - просто будь з ними діалозі.
Але йому аж муляє - кортить завірити очевидних рашистів, склавшись в попереку,
До землі вклонившись, що він поважає їх, щоб вони, не приведи господи,
Не подумали чого зайвого.
Першою у нього при мені була дуняша.
"Надіюсь всіма фібрами душі, що ви" - сказав він - "Зараз в безпеці і в здравії". Він. дуняші.
Це есть - результат глубокого патриархального сознания, когда волей не волей человек прогинается перед вышестоящим, даже не Осознавая это. Поэтому и проскакивает - провинциальность в рамках единой Рос.Империи
Я много раз писал, что в Украине патриархальных людей - запутинцев ничуть не меньше чем в РФ-ии. вот оно тут и проявилось: холопское мышление.
Европа будет Свободной!!!
Galaxyalex
1 января 2023 (20:25)
Ну, не знаю, а чому Вам, ЛЕ-С, до вподоби лише ненависть?
Но не можу ж я відстригти ту частину моєї історії, яка стосується лишень-бо моєї родини, де усі були...
ні, назагал щасливими ми тоді не були, але це урешті зовсім інша тема, згодні? А чи ні?
Ле-с другое имеет ввиду. Никто не заставляет тебя ненавидеть жителей РФ. Но отличать рашистов от приличных людей - Антифа - мне кажется не так сложно, если подумать, конечно.
Европа будет Свободной!!!
le-s
1 января 2023 (22:04)
Галаксі,
От бачиш.
Нам, наприклад, не обов"язково бути або стати гомо, щоб бути емпатійними.
Нам як українцям довелось жити зацькованими вами століття.
Хтось заперечує українство, а хтось - гомосексуалізм.
Це не перекреслює того, що ти наговорив на сотнях сторінок.
Це я до твоїх раніших слів.
На рахунок скомороха.
Його лібералізм лишається на його совісті.
Сказали спасибо: 1
laki
вектор
1 января 2023 (23:25)
В Украине запутинцев остались единицы.Даже те.что верили в русский мир,плюются.открещиваются и переходят на украинский язык чисто из протеста.Путин энд компани нехило сплотил Украину.Напомню.у нас есть легион Свобода россии,состоит из россиян.
я-часть той силы,что вечно хочет зла и вечно совершает благо
Galaxyalex
2 января 2023 (01:10)
В Украине запутинцев остались единицы.Даже те.что верили в русский мир
Запутинцы и "русский мир" это совершенно разные вещи. Запутинцем можно быть и из "американскго мира" - пример тому Трамп или венгерского - пример тому - Орбан ну и т.д. У вас был Янукович. Насколько я знаю за Янука проголосовало около 50% украинцев . После Революции, большая часть заянуковечивцев сбежало сюда к нам в Москву и теперь ни одно полит.токшоу соловьевых-киселевых не обходится без 70% заянуковичевцев - я это слышу по акценту . Собственно они и сыграли основную роль в Интервенции. Среди астрологов тоже есть запутинцы - пример тому Константин Дараган, бывший украинец, который разразился 24.02.2022 пропутинской статейкой с которой можно ознакомится на его сайте.
Так что не надо тут про москвитян. Среди моих знакомых - условно 100 человек ( а они все москвичи ) нету ни одного запутинца
Изменить сообщение можно только в течение часа после его создания.
Каждый участник дискуссии может поставить в теме сигнальный флажок, если по его мнению, в теме имеет место конфликт (ссора, оскорбления участников) или флуд.