Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8683

начало | 81..90 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 101..110 | конец
Автор Сообщение
Galaxyalex
     11 августа 2022 (20:32)

Я о том, что диxатомия как метод присущ только Девам, видимо

О нет. Он присущ обывателям:

Бог создал только Адама и Иеву. Третье им не было создано Улыбочка . Видимо это третье просто брак производства? 🤔

твоя цитатка

На самом деле я в своих размышлениях редко использую дихотомии, ибо давно уже Просветленная небинарная личность. а использую на форуме только в качестве упрощения для вас

И тут Остапа понесло

так вот я сейчас читаю некоего Теуна Мореза - толтека как он себя называет ( текст похож на Кастанеду). так вот даже Кастанеда не дошел до 33-томии

У Кастанеды есть трихотомии но чтобы 33-томия.

у меня башка на бекрень встала

Там используются так называемые САМОЦВЕТЫ магического мира, которых насчитали - 33 штуки

Ну это примерно как каждое число в нумерологии обозначает НЕЧТО. Но их всего 9. В Астрологии у нас тоже как бы сводится всё к 7-томии ( 7 базовых функций) ну или 10 ( если вышки брать).

А там 33

Европа будет Свободной!!!
le-s
     11 августа 2022 (20:35)

БЛЯЯЯЯЯЯ

АЖ 33???

le-s
     11 августа 2022 (20:35)

Ідріть твою налєво!

le-s
     11 августа 2022 (20:36)

Будь ласка, далі.

Galaxyalex
     11 августа 2022 (20:36)

точка сборки у тети уехала

Европа будет Свободной!!!
le-s
     11 августа 2022 (20:38)

Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine

37 хв ·

#історії_героїв

- У мирному житті я 30 років вирощував хліб, мої руки тримали колоски пшениці, і я радів врожаю, мов дитина. Зараз ворог спалює землю і повертає нас у 32-33-й роки, - розповідає артилерист Володимир.

Світова продовольча криза є ще одним жахливим наслідком російської агресії проти України.

Володимир родом з Полтавщини. З 2014-го допомагав військовим як волонтер. 24 лютого, з початком широкомасштабного вторгнення РФ, без вагань вирушив до військкомату [територіального центру комплектування та соціальної підтримки].

- Іду захищати моїх дітей, - так пояснив своє рішення рідним.

Випробування і жахи війни, крізь які доводиться проходити нашим захисникам, накладають свій важкий відбиток. В очах Володимира - біль і втома. Але не страх...

- Страх? Не знаю... Я не думаю про нього. Зосереджуюся на тому, як уберегти побратимів.

У перервах між обстрілами думає про родину.

- Двічі за весь час вдалося побачитися з донькою та на кілька хвилин обійняти сина. Я не міг нічого йому сказати, не міг відірвати його від себе, йому 6 років, а донечці 26. Ось таке воно життя, - з ніжністю говорить Володимир.

Військовослужбовець мріє про Перемогу.

- Після Перемоги я з дітьми поїду в навколосвітню подорож, більше любитиму це життя. І, звісно, вирощуватиму хліб, щоб ніде у світі не було голоду.

#Україна_тримається_на_наших_плечах

le-s
     11 августа 2022 (20:42)

точка сборки у тети уехала

Ну чо ти відразу?!

Та я зосереджена на твоїх перлах!

Нехай аннали будуть повні.

le-s
     11 августа 2022 (20:56)

Я терпляче намагаюсь поєднати жорсткий флуд з темою..теми.

Нас захищають всі. Гомосексуалісти в тому числі.

Серед захисників в ЗСУ є такі, які просто здійснили coming out і, не зраджуючи своїй сутності, не втрачаючи гідності в очах побратимів, і тим більше наших очах, тримають над нами небо.

Слава ЗСУ!

Крылатый Бык
     11 августа 2022 (22:13)

у меня башка на бекрень встала

———-

Полнолуние…

https://youtu.be/waAlgFq9Xq8

Крылатый Бык
     11 августа 2022 (22:14)

Слава ЗСУ!

————

Героям Слава!

начало | 81..90 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 101..110 | конец

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере