Я о том, что диxатомия как метод присущ только Девам, видимо
О нет. Он присущ обывателям:
Бог создал только Адама и Иеву. Третье им не было создано Улыбочка . Видимо это третье просто брак производства? 🤔
твоя цитатка
На самом деле я в своих размышлениях редко использую дихотомии, ибо давно уже Просветленная небинарная личность. а использую на форуме только в качестве упрощения для вас
И тут Остапа понесло
так вот я сейчас читаю некоего Теуна Мореза - толтека как он себя называет ( текст похож на Кастанеду). так вот даже Кастанеда не дошел до 33-томии
У Кастанеды есть трихотомии но чтобы 33-томия.
у меня башка на бекрень встала
Там используются так называемые САМОЦВЕТЫ магического мира, которых насчитали - 33 штуки
Ну это примерно как каждое число в нумерологии обозначает НЕЧТО. Но их всего 9. В Астрологии у нас тоже как бы сводится всё к 7-томии ( 7 базовых функций) ну или 10 ( если вышки брать).
А там 33
Европа будет Свободной!!!
le-s
11 августа 2022 (20:35)
БЛЯЯЯЯЯЯ
АЖ 33???
le-s
11 августа 2022 (20:35)
Ідріть твою налєво!
le-s
11 августа 2022 (20:36)
Будь ласка, далі.
Galaxyalex
11 августа 2022 (20:36)
точка сборки у тети уехала
Европа будет Свободной!!!
le-s
11 августа 2022 (20:38)
Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine
37 хв ·
#історії_героїв
- У мирному житті я 30 років вирощував хліб, мої руки тримали колоски пшениці, і я радів врожаю, мов дитина. Зараз ворог спалює землю і повертає нас у 32-33-й роки, - розповідає артилерист Володимир.
Світова продовольча криза є ще одним жахливим наслідком російської агресії проти України.
Володимир родом з Полтавщини. З 2014-го допомагав військовим як волонтер. 24 лютого, з початком широкомасштабного вторгнення РФ, без вагань вирушив до військкомату [територіального центру комплектування та соціальної підтримки].
- Іду захищати моїх дітей, - так пояснив своє рішення рідним.
Випробування і жахи війни, крізь які доводиться проходити нашим захисникам, накладають свій важкий відбиток. В очах Володимира - біль і втома. Але не страх...
- Страх? Не знаю... Я не думаю про нього. Зосереджуюся на тому, як уберегти побратимів.
У перервах між обстрілами думає про родину.
- Двічі за весь час вдалося побачитися з донькою та на кілька хвилин обійняти сина. Я не міг нічого йому сказати, не міг відірвати його від себе, йому 6 років, а донечці 26. Ось таке воно життя, - з ніжністю говорить Володимир.
Військовослужбовець мріє про Перемогу.
- Після Перемоги я з дітьми поїду в навколосвітню подорож, більше любитиму це життя. І, звісно, вирощуватиму хліб, щоб ніде у світі не було голоду.
#Україна_тримається_на_наших_плечах
le-s
11 августа 2022 (20:42)
точка сборки у тети уехала
Ну чо ти відразу?!
Та я зосереджена на твоїх перлах!
Нехай аннали будуть повні.
le-s
11 августа 2022 (20:56)
Я терпляче намагаюсь поєднати жорсткий флуд з темою..теми.
Нас захищають всі. Гомосексуалісти в тому числі.
Серед захисників в ЗСУ є такі, які просто здійснили coming out і, не зраджуючи своїй сутності, не втрачаючи гідності в очах побратимів, і тим більше наших очах, тримають над нами небо.
Изменить сообщение можно только в течение часа после его создания.
Каждый участник дискуссии может поставить в теме сигнальный флажок, если по его мнению, в теме имеет место конфликт (ссора, оскорбления участников) или флуд.