Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8683

начало | 81..90 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 101..110 | конец
Автор Сообщение
le-s
     11 августа 2022 (18:59)

Добре-добре.

Про фауну:

САМКИ І ЛИЧИНКИ

🪱🪱🪱

Так називають в Херсоні сім’ї рашистів, які приперлися в Херсон «жити», до своїх чоловіків. Вони діляться на дві категорії: сім’ї середнього військового складу і вчителі, які приїхали до нас «працювати» за обіцяні рашею 3-4 тисячі у.о.

Одна з таких «вчительок» прийшла в Медсанчастину ХБК і на реєстрації спитала, як їй записатися до гінеколога – мовляв, треба стати на облік, бо воно ж "бєрємєнноє". Реєстратор задає логічне питання: «Ваша прописка, місце проживання?». А самка відповідає: «Пропіскі у мєня єщо нєт. Ми тут квартіру получілі по ордеру». Вся черга завмерла. Всі знають, що ніякі квартири по ордерах у нас давно не роздають. І всі одразу зрозуміли, who is who і по якому ордеру вона отримала квартиру. А та продовжує: «У мєня контракт на пол года, я тут буду учітєльніцей работать, учіть дєтєй рускому язику». І тут вже черга не витримує: «А ти в курсі, що тобі квартиру дали крадену, яку у людей забрали, які поїхали, рятуючись від війни? Ваші чоловіки квартири віджимають, і ви тепер там будете жити – у чужій квартирі?» І самка на це відповідає: «А какая мнє разніца?»

І от питання: чому така «вчителька» може навчити дітей?

...

Самки влаштували собі оглядовий майданчик в кафе біля кінотеатру «Україна» – розвернули стільці в бік площі Свободи і роздивляються людей. Відрізнити наших жінок від самок просто: жодна херсонська жінка у 40-градусну спеку на підборах, у макіяжі і у вечірній сукні по місту ходити не буде. А самки - вони ж на курорт приїхали, в такому вигляді і дефілюють. Дітей деякі з них тримають на собачому повідку – як мопсів. Натиснув на кнопочку – поводок намотався на котушку, дитина прибігла до ноги. Одна така зайшла з 2-річною дитиною на повідку в «Десерт». І це була німа сцена…

...

Деякі самки беруть таксі і просять відвести їх «в какой-то ресторан». Якщо самка викликає таксі до готелю «Оптіма», де живуть фсбшники, то водій ризикує нарватися на розмову. Для своїх чоловіків-фсбшників самки намагаються збирати інформацію, як у Херсоні ставляться до того, що «тут будєт росія». Одна така розпитувала водія: «А вам нравітся жить в Херсоні?», на що водій відповів: «Ну а ось ви приїхали – вам подобається?». Самка каже: «Нєт, город скушноватий, прілічних ресторанов нєт, ночниє клуби не работают…» Що?? Нічні клуби? А кому ми завдячуємо комендантською годиною і тим, що весь нормальний бізнес закрився???

...

Ось такі вони, самки з личинками. Але завершимо на позитиві: після другої «бавовни» на Антонівському мосту їх в Херсоні сильно поменшало. І ми за це дуже вдячні ЗСУ. 💙💛🇺🇦

І сильно вдячні американським партнерам за HIMARS! Бо ХЕРСОН - це УКРАЇНА!

Бо не треба нам тут свої рашистські личинки відкладати!

https://www.facebook.com/artivism.manufactory/p...G4hqvaLPRuWl

От же ж астрологи-юннати, а!

Galaxyalex
     11 августа 2022 (19:06)

Ты соединил три утверждения из разныx обсуждений в одно , и сделал сам вывод.

Получилась яишница с рыбой . Фигня какая-то.

Хорошо, хорошо. Мы я думаю все доживем до 2039 где-то, когда я прогнозирую начало победоносного шествия постмодернисткой диктатуры ( по аналогии с якобинской диктатурой) на Там и увидим.

Европа будет Свободной!!!
натлия
     11 августа 2022 (19:15)

Рабочая пчела она же вроде самка( в смысле женского пола) только органы имеют недоразвитие, и у них бывают случаи откладки..ели не ошибаюсь

То бишь и по факту - матриархат,вероян.

Galaxyalex
     11 августа 2022 (19:48)

Рабочая пчела она же вроде самка( в смысле женского пола) только органы имеют недоразвитие

всё правильно. тем не менее, с тем же успехом можно и гея назвать - мужиком, который имеет недоразвитые мозги - мозги набекрень или трансгендера с убранными признаками мужика. Поэтому всё вопрос - терминологий.

С чего мы начали этот научный диспут?

С того, что я начал обсуждать дихотомию Матриархат/Патриархат. Инга перевела в диспут вообще о дихотомии. Я предложил - трихотомию . В итоге перешли к трихотомии, включающую к матриархату и патриархату ещё и введенный мной термин - андрагинарахат.

le-s
     11 августа 2022 (19:51)

научный диспут

A
     11 августа 2022 (19:59)

(Автоматический перевод с транслита!)

В итоге перешли к трихотомии, включающую к матриархату и патриархату ещё и введенный мной термин - андрагинарахат

----

ВКЛЮЧАЮЩУЮ В?

что это за падеж . Смысл не ясен.

Ничего мы не перешли. Перешел один ты, т.к.аргументы закончились, и понял, что профукал свой звездный час. А так xотелось

Слава Україні !
A
     11 августа 2022 (20:09)

(Автоматический перевод с транслита!)

Я о том, что диxатомия как метод присущ только Девам, видимо

Слава Україні !
Galaxyalex
     11 августа 2022 (20:24)

ВКЛЮЧАЮЩУЮ В?

что это за падеж . Смысл не ясен.

да не хотелось делать длинной фразу. Смысл ясен

le-s
     11 августа 2022 (20:27)

А тепер про падеж , але інший!

https://www.facebook.com/borislav.bereza/posts/...gzjvsAty2SLl

le-s
     11 августа 2022 (20:31)

Смысл ясен

Припускаю, що цей смисл зрозумілий лише його носію.

Іншим зрозуміла лише його відсутність.

начало | 81..90 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 101..110 | конец

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере