Телефонує мені якось онука з Данії: "Дьодьо, а ти дивився, чи будуть там ядерні вдари?"
" - А що, манюня, є різниця, яка бонба попсує вам хату, ядрьона, чи звичайна?"
" - Та ні, але ж ми зібралися повертатися додому..."
О, це вже проблема. Треба придивитися. Чомусь вирішив трохи повидєлуватись - склав хорарій на місце питання. А це Віборг 56*30 ПнШ, 9*24 СхД. Карта виявилася нерадикальна за Асц...
Можете перевірити: сб., 16 квітня 2022р. 20:25 (+2)
Тому й одклав це питання. Онуці так і сказав, мовляв, на небі якраз був тайм-аут, перезапитаєш дещо пізніше.
...Ми дуже рідко звертаєм увагу на далекі планети, а тут чомусь мені закортіло. Ядерна енергія - чисто Плутон. І ось! Світила з Плутоном утворюють Т-квадрат...
Якщо не видєлуватись, та й скласти хорарій на місце отримання питання, то й нерадикальність щезне. А от Т-квадрат залишиться.
Отже, гадаю собі, а чи не дурень я?
Може дарма знехтував проблемою, та й наразив тим самим родину на небезпеку?
Місце моєї дислокації: 49*27 ПнШ, 31*56.5 СхД
Кому це цікаво, гляньте, будь ласка...
Та й взагалі, ця тема зараз активно обсмоктується, тож будь-яка думка, гадаю, буде слушною...
( Dedicated to my disciples, I never had... )
le-s
7 октября 2022 (12:18)
Скомороше,
Чому нерадикальний? Хорар онука задала навпаки радикально.
Я 27-мі градуси беру.
Тим паче Місяць на Асц кричить про те, що кверенет переймається собою.
Питання в тому, на чому був наголос в питанні: чи можна переформулювати питання як "Чи існує небезпека"? Тому що могло бути і "Чи безпечно". Тоді 8 і 4 доми розглядаються в різній черговості.
Раху на К8 - додатковий наголос на питанні небезпеки.
Телець, Венера в Рибах. Туманне і оповите домислами. Нечітке. Про тривогу через матеріальну, фізичну надійність, добробут.
Кверент - Місяць. Оскільки Венера пішла квезіту.
Кінець справи - 4-й дім від дому питання. Це 11-й карти. Діва, Меркурій в Тельці в 7-му карти. Залежить від ворога. Звісна річ.
Меркурій йде на з Венерою. Менше градуса. І відразу після поєднується з Ураном.
Проте Венера в опозиції до К11, останні аспекти Місяця - опозиція і квадрат.
На мою думку, відповідь НІ.
Прецедент за секстилем міг статися вже.
Але вмішується Уран, негативні аспекти перешкоджають події.
І на її Іс Селена.
скоморох
математик сумного вигляду
7 октября 2022 (13:18)
Чому нерадикальний? Хорар онука задала навпаки радикально.
Ну, не знаю, асц мені вийшов = 28*18 Терезів...
А далі, = Господар години є Меркурій
, а з Венерою, тобто Д.1, в них небагато спільного, а це, власне, й підтверджує чи є фігура радикальна, чи ні???
То Ви вважаєте, що цю картинку можна розглядати попри нерадикальність???
Власне, інколи й мені самому спадало на думку , але ж... , але ж...
скоморох
7 октября 2022 (13:30)
Кверент - Місяць. Оскільки Венера пішла квезіту.
Кінець справи - 4-й дім від дому питання. Це 11-й карти. Діва, Меркурій в Тельці в 7-му карти. Залежить від ворога. Звісна річ.
Вибачте. але не встигаю за ходом Ваших думок... ми звикли щодо розрахунків по фігурі,
Ви рахуєте від означеного...Дому? А чому не від знаку? Ні, звичайно, але ж... але ж...
Рахунок може бути трохи й не такий, як зазвичай
le-s
7 октября 2022 (16:49)
Ви рахуєте від означеного...Дому? А чому не від знаку? Ні, звичайно, але ж... але ж...
Вочевидь, ми по різних книжках вчились
Дім квезита визначає зміст запиту.
Якщо мова про небезпеку для кверента, це 8-й.
Кінець будь-якої справи визначається 4-м похідним домом. В даному випадку він припадає на 4 від 8. 11.
16.04.2022 на Віборг, Данія з ЖМТ +2 в Зеті має Асцендант в 27-му градусі Терезів.
скоморох
7 октября 2022 (18:21)
Вочевидь, ми по різних книжках вчились
Кінець будь-якої справи визначається 4-м похідним домом
Дійсно, щодо книг, так і є!
Ми колись починали з Біруні, адже ніякої літератури зрозумілою мовою у середині 80-х, звісно, не було, а доміфікація була довільною Потім ми зрозуміли, що це система Кампано ...
Отож, довелось перевчатися...
...А ті друкарські тексти латиною, які потрапили мені до перекладу, підозрюю, є фрагментами "Liber Astronomica" Бонатті...
...А якщо глянути на той самий хорарій на місце отримання питання, то матимем асц 18 , а розклад дещо інший. Але ж квадратура до Світил ніде не дінеться
Чи може саме вона, тобто, цей Т-квадрат, бути вирішальним фактором, чи Ви вважаєте, що класична математика має уникати залучення далеких планет? Навіть у таких "сучасних" питаннях?
le-s
7 октября 2022 (19:15)
Потім ми зрозуміли, що це система Кампано
А ті друкарські тексти латиною, які потрапили мені до перекладу, підозрюю, є фрагментами "Liber Astronomica" Бонатті...
Я відношусь до нижчого за ваш астрологічного рівня.
На ваше місце отримання питання картина гірша.
У мене вийшло, що Асцендант в 16-му Скорпіона.
Місяць на К12. Що каже про глибоку пригніченість.
Сигніфікатор питання управитель 8-го дому Меркурій йде на поєднання з Ураном на Дсц.
На Іс Марс. Який служить і управителем кверента і символічно несе загрозу. Загрозу вдома.
Уран неконтрольований.
Непередбачуваний.
По ньому я би не давала прогнозів взагалі.
Як на мою думку, то сигніфікація об"єктивніша, якщо на Віборг будувати.
скоморох
7 октября 2022 (19:52)
сигніфікація об"єктивніша, якщо на Віборг будувати
От бачите, про це й мова. Мені, наприклад, ніколи не спадало на думку будувать щось на місце питання. Власне, ніколи й не розпитую, де саме мешкає Кверент. Це якось вибудувалось саме по собі. Якби, наприклад, у Середньовіччі хтось засилав посильного до астролога, намагаючись лишитися інкогніто, не зазначував би місце, відкіля задано питання, бо таким чином одразу ж можна було б вирахувати особу Кверента, згодні?
Тому й мені завжди здавалося найкраще "ліпити" фігуру на моє небо. Яке мені знайоме та зрозуміле.
Аж ось і виринають якісь вади саме такого підходу...
Дякую.
натлия
7 октября 2022 (19:53)
Ну, не знаю, асц мне получился = 28*18 Весов
Виборг Дания
Посмотрела, у меня получилось 26*36
Тоже - радикально
скоморох
7 октября 2022 (20:05)
P.S. Не одразу сприйняв...
Я відношусь до нижчого за ваш астрологічного рівня.
Ви, звісно, помиляєтесь. Довгий шлях не завжди є кращий. Особливо, якщо непевними колами Інколи мени здається, що на самому ранньому етапі ми проґавили щось суттєве, а потім підлаштували бажане під дійсне.
Изменить сообщение можно только в течение часа после его создания.
Каждый участник дискуссии может поставить в теме сигнальный флажок, если по его мнению, в теме имеет место конфликт (ссора, оскорбления участников) или флуд.