Возможно, у Вас более современные программы. А у меня все формулы и данные = геоцентрические. Отсюда и погрешность Ну, как вариант...
Топоцентрика недоступна в простеньком Зэте, а математически = это ж такой гемор! Не, формулы, они есть, но мне, честно, лень упражняться
Хотя, конечно, понимаю, что надо бы...
( Dedicated to my disciples, I never had... )
le-s
8 октября 2022 (17:10)
От бачите, про це й мова. Мені, наприклад, ніколи не спадало на думку будувать щось на місце питання. Власне, ніколи й не розпитую, де саме мешкає Кверент. Це якось вибудувалось саме по собі. Якби, наприклад, у Середньовіччі хтось засилав посильного до астролога, намагаючись лишитися інкогніто, не зазначував би місце, відкіля задано питання, бо таким чином одразу ж можна було б вирахувати особу Кверента, згодні?
Тому й мені завжди здавалося найкраще "ліпити" фігуру на моє небо. Яке мені знайоме та зрозуміле.
Аж ось і виринають якісь вади саме такого підходу...
Дякую.
Я вважаю, що правильно на місце кверента, тому що:
пейзаж за вікном кверента - саме те, про що він запитує, саме він спонукає його запитати;
раніше, у часи Ліллі, та що там - до винайдення телефону, як швидкого міжнародного зв"язку, всі кучненько тусили. І кверенти і астрологи. Навіть сусіднє інше місто, з якого примчав упрілий кверент, могло дати ту саму сітку домів і положення планет в ній.
Гірше, на мою думку, з часом.
Коли в ті часи потрібно було дочекатись доступу до астролога, час міг сплинути, зсунувши реальну мить виникнення питання на мить контакта з астрологом. Могли втрачатись радикальності. Бо всім відомо, що хорар має бути зарядженим актуальністю максимально.
Сказали спасибо: 1
Norka
11 октября 2022 (14:50)
26*36
натлия, а Сожжённый путь не даёт нерадикальность?
скоморох яку б планету не взяти, ( ) ( , ), ( ), чи не забагато часу пройшло? Тобто, чи не сталася би подія вже, згідно цього хорару, якби мала статися?
Чи Ви тут час не розглядаєте, а тільки питання бабах/не бабах?
натлия
11 октября 2022 (23:53)
натлия, а Сожжённый путь не даёт нерадикальность?
Не думаю, сожженный путь имеет влияние на , но не ослабляет , он делает ее более угнетенной. Что характерно проявляется в у автора во взвешивании( какая разница что упадет - простая или яо, все одно - кончина( угнетение)) и тревожном состоянии спустя время, не отпускает..
скоморох
математик сумного вигляду
16 октября 2022 (20:33)
Чи Ви тут час не розглядаєте, а тільки питання бабах/не бабах?
А про час, власне, мене не питали. Отже важливий тілько факт, або його відсутність.
Коротше, зробив-таки фігуру на моє небо...
Нерадикальності, які б не були - зникли. А от Т-квадрат Плутона до Світил, звісно, лишився
Ні, ну, звичайно, фактор часу - штука сурйозна, тіпа, опісля кількох місяців тре* буде перезапитать.
Але ж не буду знов тривожити онуку ...
Та й вона, ма-ть, вже й забула.
Тривога лишилася в мене. Непокоюсь, коли чогось не розумію
Изменить сообщение можно только в течение часа после его создания.
Каждый участник дискуссии может поставить в теме сигнальный флажок, если по его мнению, в теме имеет место конфликт (ссора, оскорбления участников) или флуд.