Форум на ОКУЛУС

Тема 6682, сообщений: 33

начало | 1 . 2 . 3 . 4 | конец
Автор Сообщение
Obcy Ty
     12 июля 2006 (14:31)

Доброго дня! Знайшов зовсім випадково у неті цей форум і здалося, що тут збираються професійні люди. Сам я зі Львова і письмовою російською не дуже добре володію, тому пишу українською. Сподіваюся, що мене зрозуміють, адже форум знаходиться на українській території.

В мене таке от питання. Позавчора користувався банкоматом і в процесі видачі грошей він підвис і потім написав, що немає зв'язку з банком. Коли я перевірив стан рахунку, сума, яку я замовив, але не отримав, була списана. У банку сказали, що треба писати заяву та проводити розслідування. Я вже було засмутився страшенно, але наступного ранку гроші повернулися на рахунок за результатами попереднього дня. Звісно, велике полегшення і все таке. І питання моє ось у чому. Хто або що з астрологічної т.з. може стояти за подібними казусними ситуаціями? Коли ввечері шок та розпач, а зранку несамовите відчуття апофеозу, екстазу. Наче камінь з плечей. Може в когось траплялося щось накшталт того? Чи це така рядова ситуація, яка необов'язково відбивається на небі?

Буду вдячний за будь-які коментарі з приводу.

Ирина Звягина
Основатель сайта Окулус, модератор
     12 июля 2006 (15:25)

Patriot,

щоб робити тлумачення та висновки, треба мати не лише дату події, яка Вас вразила, а й Ваші дані народження. Тоді, можливо, знайдуться й пояснення.

www.facebook.com/oculus.z
Леон
     12 июля 2006 (15:55)

Ирочка, рад видеть Вас !

Obcy Ty
     12 июля 2006 (16:10)

Ірино, згоден, але мене більш цікавлять певні астрологічні закономірності таких ситуацій. Що може об'єднувати усілякі казуси чи помилки? Навіть не знаю, як це можна класифікувати. Хто або що майже завжди присутній у транзитах, коли таке трапляється? І в яких транзитах? Загальних чи індивідуальних? Оскільки в своїй транзитній карті жодної інформації, яка могла б свідчити про такий випадок, я не знайшов. Можливо, це опозиція Марса і Нептуна? Можливо, в когось позавчора ввечері також щось подібне мало місце.

Эдита
     12 июля 2006 (16:14)

(Автоматический перевод с транслита!)

Патриот

Вы Хирон посмотрите, может это его шутка.

Ирина Звягина
Основатель сайта Окулус, модератор
     12 июля 2006 (20:14)

Patriot,

в своїй транзитній карті жодної інформації, яка могла б свідчити про такий випадок, я не знайшов.

не може такого бути - якщо на зміну розпачу приходить відчуття апофеозу - щось у транзитах та обов язково знайдеться. Згодна з Едітою - практично завжди у таких випадках десь має бути Хірон (чи може це мій власний досвід, тяжіння до таких ситуацій :o ). Якщо не у транзитах, то у прогресивній карті, якщо не у транзитах по наталу, то по соляру. З Вами грають, чи може Ви вночі дійшли висновку , який геть зняв випробування. Нарівні з Хіроном ще й Уран. Практично завжди перша оцінка того, що відбувається, не буває остаточною. Чи немає натальної їх опозиції?

Ще прийшло - подивіться зворотні транзити на день випадку, день за день.

Леон - ,

приятно видеть. Кофе стынет, а мы так и не начали разговор о том, что же Ваш Юпитер - да нашему соединению Солнца с Меркурием.

www.facebook.com/oculus.z
Volya
     12 июля 2006 (21:37)

Ірині З. з !

Леон
     12 июля 2006 (23:58)

Ирочка, я Вашу парочку королями сделаю, козырными :D

Вы мне астросчетоводов и интуитов по-толковее выделите, а "глаголом жги сердца людей" так закрутить может, что мир исследования, прогнозы и душещипательные исповеди Окулуса, ждать сильнее сериалов с биржевыми cводками и минут-молчания- погоды, будет !

Куда деньги перечислять за консалт, процент Леону и пр. потереть бы на досуге или уж прямомыслия дождемся ?..

Пожалуйста, переведите своим товарищам, служил я с теми ребятами-класс, домашнее сало, чем угощали, до сих пор во рту сниться :D

Эдита
     13 июля 2006 (00:05)

Леон, а Вы всё трёте и трёте... Мозоли не болят? :p

Леон
     13 июля 2006 (00:36)

Тру,.. до появления Вашего благоразумно пропавшего фото .., Эдиточка. :p

начало | 1 . 2 . 3 . 4 | конец

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере