Доброго дня! Знайшов зовсім випадково у неті цей форум і здалося, що тут збираються професійні люди. Сам я зі Львова і письмовою російською не дуже добре володію, тому пишу українською. Сподіваюся, що мене зрозуміють, адже форум знаходиться на українській території.
В мене таке от питання. Позавчора користувався банкоматом і в процесі видачі грошей він підвис і потім написав, що немає зв'язку з банком. Коли я перевірив стан рахунку, сума, яку я замовив, але не отримав, була списана. У банку сказали, що треба писати заяву та проводити розслідування. Я вже було засмутився страшенно, але наступного ранку гроші повернулися на рахунок за результатами попереднього дня. Звісно, велике полегшення і все таке. І питання моє ось у чому. Хто або що з астрологічної т.з. може стояти за подібними казусними ситуаціями? Коли ввечері шок та розпач, а зранку несамовите відчуття апофеозу, екстазу. Наче камінь з плечей. Може в когось траплялося щось накшталт того? Чи це така рядова ситуація, яка необов'язково відбивається на небі?
щоб робити тлумачення та висновки, треба мати не лише дату події, яка Вас вразила, а й Ваші дані народження. Тоді, можливо, знайдуться й пояснення.
www.facebook.com/oculus.z
Леон
12 июля 2006 (15:55)
Ирочка, рад видеть Вас !
Obcy Ty
12 июля 2006 (16:10)
Ірино, згоден, але мене більш цікавлять певні астрологічні закономірності таких ситуацій. Що може об'єднувати усілякі казуси чи помилки? Навіть не знаю, як це можна класифікувати. Хто або що майже завжди присутній у транзитах, коли таке трапляється? І в яких транзитах? Загальних чи індивідуальних? Оскільки в своїй транзитній карті жодної інформації, яка могла б свідчити про такий випадок, я не знайшов. Можливо, це опозиція Марса і Нептуна? Можливо, в когось позавчора ввечері також щось подібне мало місце.
в своїй транзитній карті жодної інформації, яка могла б свідчити про такий випадок, я не знайшов.
не може такого бути - якщо на зміну розпачу приходить відчуття апофеозу - щось у транзитах та обов язково знайдеться. Згодна з Едітою - практично завжди у таких випадках десь має бути Хірон (чи може це мій власний досвід, тяжіння до таких ситуацій :o ). Якщо не у транзитах, то у прогресивній карті, якщо не у транзитах по наталу, то по соляру. З Вами грають, чи може Ви вночі дійшли висновку , який геть зняв випробування. Нарівні з Хіроном ще й Уран. Практично завжди перша оцінка того, що відбувається, не буває остаточною. Чи немає натальної їх опозиції?
Ще прийшло - подивіться зворотні транзити на день випадку, день за день.
Леон - ,
приятно видеть. Кофе стынет, а мы так и не начали разговор о том, что же Ваш Юпитер - да нашему соединению Солнца с Меркурием.
www.facebook.com/oculus.z
Volya
12 июля 2006 (21:37)
Ірині З. з !
Леон
12 июля 2006 (23:58)
Ирочка, я Вашу парочку королями сделаю, козырными :D
Вы мне астросчетоводов и интуитов по-толковее выделите, а "глаголом жги сердца людей" так закрутить может, что мир исследования, прогнозы и душещипательные исповеди Окулуса, ждать сильнее сериалов с биржевыми cводками и минут-молчания- погоды, будет !
Куда деньги перечислять за консалт, процент Леону и пр. потереть бы на досуге или уж прямомыслия дождемся ?..
Пожалуйста, переведите своим товарищам, служил я с теми ребятами-класс, домашнее сало, чем угощали, до сих пор во рту сниться :D
Эдита
13 июля 2006 (00:05)
Леон, а Вы всё трёте и трёте... Мозоли не болят? :p
Леон
13 июля 2006 (00:36)
Тру,.. до появления Вашего благоразумно пропавшего фото .., Эдиточка. :p
Изменить сообщение можно только в течение часа после его создания.
Каждый участник дискуссии может поставить в теме сигнальный флажок, если по его мнению, в теме имеет место конфликт (ссора, оскорбления участников) или флуд.